Prickar överallt...

...jupp så är det. Inte bara Filip är prickig nu, utan även Ludwig och Erik. Än så länge har de mycket mindre prickar än Filip stackaren som är fullkomligt täckt av prickar, men vi får väl se hur det blir. Misstänker att fotograferingen på tisdag ligger lite risigt till. Iofs går det ju lätt att ta bort prickar i photoshop...ja, vi får se hur det blir. Får väl ändå säga att jag tycker det är bra att brorsorna får kopporna samtidigt så att det inte blir så långdraget och så slipper de förhoppningsvis vara dåliga över jul. Snart har vi lagt första riktiga barnsjukdomen bakom oss.

Sedan ska jag ringa till en kvinna på kyrkan i Sävast som kontaktat mig via Kontex för att de ville ha tag på mig som kursledare för scrapping. Kul att de ville ha just mig som ledare. ABF var väl mindre glada och tyckte nog att de kunde gå via dem istället för att ha något eget och vill nog egentligen inte att jag ska nappa på det. Men visst måste jag väl få vänstra lite va?

Sedan måste jag ju bara skriva vad Filip sa igår när J var här och masserade M. Vi satt och pratade först och åt lunch och efter det skulle J gå ut till bilen och hämta sin massagebänk.
F: vad ska du göra, ska du åka hem nu?
J: nej jag ska ju försöka fixa ryggen på din pappa
F: varför ska du gå ut då?
J: jag ska hämta mina saker så ska jag försöka hjälpa honom sedan
F: jaha, du ska hämta en hammare alltså

Vår lilla fixare som älskar verktyg tyckte ju det var helt självklart att man måste ha en hammare för att laga något....en stol, en bil, en rygg......vad kan man inte fixa med en hammare :-D Kanske hade blivit lite väl hårdhänt massage dock...

Kommentarer
Postat av: Humla

Ha ha - en hammare kanske gör susen vad vet man? Klart han ska ha en sån att fixa saker med!Förstår att det är tufft med så många prickiga tuppar hemma hos er men som sagt... det är ju rätt skönt att ha gjort det också. Hoppas både ni och vi snar tkommer ut på andra sidan virusträsket och kan njuta av snart-är-det-jul-känslan! :-) Kram!!!!!

2007-12-09 @ 08:48:39
URL: http://mammahumla.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0