Vilken skillnad ett barn mindre kan göra...

Vad konstigt det känns att "bara" ha tre barn helt plötsligt. William har åkt till farmor och farfar i några dagar för att bli ompysslad och känna sig som herre på täppan:) Ludwig och Filip tillbringade nästan hela gårdagen med att bråka om i stort sett allting och jag tänkte att det kommer bli långa dagar det här. Men sedan så avslutade de dagen med att vilja sova i samma säng och det fick dem. De lånade Williams säng eftersom den är 120cm bred och de verkade tycka att det var himla spännande att få låna den och dessutom sova tillsammans. Inte för att de aldrig sovit ihop förut, men aldrig bara Ludwig och Filip. När de, efter fyra sagor, somnat låg de tätt, tätt ihop. Det såg hur gulligt ut som helst. Dessutom så har ingen av dem nattvandrat, så jag och Erik har varit själva i sängen. Även det var en annorlunda upplevelse och jag tror att jag ,trots avbrott för amning, sovit rätt gott:)

Idag har det varit otroligt lugnt här hemma. Ja, i alla fall om man bortser från ett par utbrott Filip fått på mig när han inte fick en kaka och när han inte fick prata i telefon med kundtjänst på en leksaksaffär. Jag vet inte om de fastställde rangordningen mellan sig igår under alla bråk, men idag har Ludwig verkligen tagit på sig storebrorsrollen. Han är så gullig med Filip! Han leker med honom, bygger pussel och tröstar när han är ledsen. Med andra ord det som William annars brukar ta på sig. Det är nog bra för alla parter verkar det som att dela lite på barnen. Ludwig behöver känna att han faktiskt klarar sig utan William och att han och Filip kan känna sig lite närmare varandra. Annars har William varit den gemensamma nämnaren om ni förstår vad jag menar... Det är häftigt att se vilken otrolig förändring det blev mellan Ludwig och Filip och hur fort det gick. Nu behöver jag nog inte oroa mig för hur det ska gå när William börjar sexårs i höst. En annan sak som varit annorlunda är att det är mycket tystare här hemma idag. Jag antar att det mest är William och Ludwig som triggar varandra i högljudda lekar, för ljudnivån är så mycket lägre. Grabbarna är ju experter på att vara högljudda annars, så den här nivån känns helt underbar. Få se om det fortsätter eller om det blir olika beroende på vilka som är hemma.

Ikväll kommer M hem från Stockholm och har visst hittat ett pussel åt killarna med 500 bitar. Ska bli kul att se om de fixar det. Pusslet som jag köpte med 252 bitar klarade de ju i alla fall.

Sen pratade vi i telefon här i eftermiddag och kom fram till att vi ska börja spara pengar till en resa. Sisådär hundra tusen lite drygt behöver vi nog få ihop, så det lär inte bli imorgon vi åker direkt. Vi skulle vilja ta barnen med oss och åka över till USA. Resan skulle vi börja i Kansas och hälsa på alla mina vänner och min värdfamilj som jag bodde hos när jag var utbytesstuden, och sedan ta flyget och bila mellan San Franciso och LA. Sedan skulle vi bila tvärsöver och avsluta allt i NY. En rätt rejäl tripp med andra ord och vi skulle i så fall ta ledigt från allt i två månader. Vi funderar på att försöka åka om sisådär fem år, för att barnen ska orka med och få ut något av det, idag är de  för små tycker vi. Låter länge, men det är ju en del pengar att spara ihop till... Men hellre väntar jag med att resa och gör en sådan grej än att åka två veckor på sol och badsemester (vilket lätt drar iväg ca 40-50000 för våran familj) även om det också är hur mysigt som helst. Men en sådan här grej gör man ju inte ofta och vore kul att få genomföra. Och får jag fem år på mig, kanske jag hinner bearbeta min flygrädsla tills dess *s* Jag menar, det vore ju trist att ha pengarna och resplanen klar, för att sedan hoppa av i sista minuten på grund av att jag inte vågar korsa atlanten...
Nej, nu ska jag fixa mat åt kungarna:)
Kramelikram så länge

Lite nytt från norr...

Veckan som var, var en trevlig vecka för vår kära vän J kom på besök från Uppsala. Jag har inte träffat henne sedan jag var själv till Stockholm, så det var ju ett bra tag sedan. Ja, visst har man sprungit på henne ibland på Arlanda där hon jobbar, men det är ju inte samma sak. Kändes så otroligt roligt att få rå om en gammal kompis igen och sitta uppe sent och prata och prata och prata:) Visst är det roligt att knyta nya kontakter och skaffa nya vänner, men det är något speciellt med gamla vänner som finns där i vått och torrt och som man delar massor av minnen långt tillbaka i tiden. Grabbarna fattade genast tycke för henne och FIlips återkommende kommentar under hennes vistelse var "jennika, ä du nåntans"?. Vi passade på att åka och besöka Leos lekland när hon var här också. Det var inte så dumt att ha ett par extra ögon och extra händer, och dessutom så hann hon och jag prata lite mer ostört medan barnen roade sig kungligt:) Lika trevligt att hon kom, lika sorgligt var det när hon åkte. Ibland känns avstånden så långa men jag hoppas det inte dröjer lika länge igen tills vi träffas.


Så här ser det ut på Leos lekland. Stora ytor för spring och lek.
20617-11920617-117

En rutschkana i luft som började högt upp under taket blev en succé för alla, även mamman *s*
20617-110

20617-113

20617-112

20617-111

Filip pausar på studsmattan.
20617-114  

Ännu en skojig rutschbana som man kan ¨åka både framåt och bakåt i...
20617-12120617-120


Ludwig och Filip spelar airhockey.
20617-115

Ludwig tyckte att det var för svårt att göra mål,så han lyckades lura Filip hela tiden att han skulle blunda och då passade Ludwig naturligtvis på att göra mål:)
20617-116

En tur bland mjuka klossar i småbarnsavdelningen tyckte Filip var kul
20617-118


Erik somnade gott liggandes i bärsjalen
20617-122


Jennika och Erik pratar i soffan hemma hos oss.
20617-124


En gruppbild på oss (bara Baccus som saknas) hann J med också.
20617-125


I torsdags så åkte jag och barnen ner på stan för att skaffa lite nya pussel. Både William och Ludwig är duktiga på att lägga pussel, så jag tänkte försöka hitta ett lite större åt dem. Det blev ett pussel med 252 bitar. Bredvid låg ett läcker pussel med 1000 bitar och helt plötsligt hade jag köpt det till mig och M. Jag har inte lagt pussel på många år (om man inte räknar alla barnpussel jag lagt) så lockelsen blev för stark:) En pusselmatta köpte jag också för det verkade ju så praktiskt att kunna lägga lite ibland, rulla ihop och så ta fram igen när man har tid. Ja, nu kan jag skratta åt det, för är det möjligt att sluta bygga pussel innan det är klart? Svar nej! M skällde på mig för han kunde inte ägna sig åt jobbet på kvällarna, utan har byggt pussel med mig istället...jag tror jag ska köpa fler pussel *s*. Men det är lite terapi över det, man kopplar bort alla andra tankar ett tag, och det kan ju vara rätt så skönt det också.

20617-126Måste ju lägga in en bild på vår knasbubbla Ludwig också. Kanske inte så konstig med en bild där han har en mössa på sig, men han är nyduschad och kan inte sova om han har blött hår. Därför har han alltid sin spidermanmössa på sig när han duschat på kvällen för att kudden inte ska bli blöt *s*
20617-123


Imorgon ska antagligen William få åka upp till farmor och farfar helt själv i några dagar. Vi tänkte att det kunde vara skönt för honom att få all uppmärksamhet ett tag. Jag blev lite ledsen ikväll för då säger han att han tycker att vi bara bryr oss om Erik. Jag tycker verkligen att vi försökt att inte göra det, men ändå har han tydligen uppfattat det så. Försökte förklara för honom att Erik inte kan klara något själv än och därför behöver mycket hjälp, men att alla barnen sjävlklart är lika viktiga för oss och att v älskar dem över allt. Jag vill ju att de allihop ska känna hur mycket de betyder och att alla är lika mycket värda! Det är det svåraste med att ha många barn, att kunna ge dem tillräckligt med uppmärksamhet var och en. Men nu ska jag börja med att de en dag i veckan ska få¨egentid med mig. Jag kan ju inte sticka iväg med dem, men de andra barnen får leka medan jag gör något med bara en av dem och just det som han vill just då. Kanske inte låter som någon revolutionerande sak, men jag tror att det skulle uppskattas av grabbarna. Ofta gör vi ju saker i grupp och jag försöker att se dem alla var och en i gruppen, men att få all uppmärksamhet av mamma är nog inte helt fel.


William i full färd med att göra fiskar med fönsterfärg.
20617-127

Filip kan som vanligt inte motstå en kamera:)
20617-128

Avslutar med lite kylslagna bilder från i eftermiddags då grabbarna var ute en liten stund. Det blev inte så länge eftersom de är förkylda och hostar, men lite frisk luft skadar nog inte...
20617-13120617-13020617-129

Utmanad av Tessan!

1. Ta närmaste bok och slå upp sidan 18, rad 4 – vad står där?
Markera den nedersta kritan och klicka sedan på en blå färgruta

2. Sträck ut din vänstra arm så långt du kan, vad rör du vid?
En blå kontorsstol

3. Vad var det senaste du såg på tv?
Morgonnyheterna på fyran, nej just det "ruby och max" på barnkanalen ;)

4. Utan att se efter, gissa vad klockan är:
skulle tro ca 13

5. Bortsett från datorn, vad hör du just nu?
William, Ludwig och Filip som bråkar om ett 1000-bitars pussel jag lovat att lägga

6. När var du senast utomhus och vad gjorde du då?
Alldeles nyss (-23 brrr) och hämtade pusslet i friggeboden

7. Vad tittade du på innan du började svara på den här undersökningen?
kikade in en snabbis på aff

8. Vad har du på dig?
bruna mysbyxor, vit och grårandig tröja

9. Drömde du något inatt? I så fall – vad?
blev inte så mycket sömn inatt, ialla fall inte tillräckligt långa pass för någon dröm tror jag

10. När skrattade du senast?
Hmm, det var något William sa, fast jag minns faktist inte just nu vad han sa

11. Vad finns på väggarna i rummet där du är nu?
En oljemålning av L Landztröm, en akvarell av Åke Petterson, en hylla med en skrivare och en cd hylla full med skivor, mobiler och sladdar

12. Har du sett något konstigt på sistone?
Ja, om det kan räknas som konstigt att det fortfarande finns folk som går omkring med linnen som det står "golden gym" på *s*

13. Vad tycker du om den här utmaningen?
Roligt

14. Vilken var den senaste filmen du såg?
Toystory 2 igår kväll med barnen, annars "flightplan" med Jodi Foster

15. Om du blev multimiljonär, vad skulle du köpa?
Skulle absolut bygga drömhuset!

16. Berätta något om dig själv som folk inte känner till.
Kanske att jag brukade ligga och sola och läsa böcker uppe på slottstaket i Uppsala och badat i fontänen på slottsgården. Att jag lyckats köra med en keramikskål med stekt prinskorv på biltaket genom hela uppsala och ner i ett p-garage utan att tappa den på vägen *s*

17. Om du kunde förändra EN sak i världen, utan att ta hänsyn till politik och skuldkänslor, vad skulle det vara?
Håller med Tessan, miljön har hööög prioritet!

18. Tycker du om att dansa?
Mja...är tyvärr inte född med den bästa taktkänslan i världen ;)

19. George Bush?
Not my cup of tea...

20-21. Vad skulle dina barn heta, pojke resp. flicka?
Flicka? Hur gör man sådana *s* Kanske Märta och Nils

22. Skulle du nånsin överväga att bo utomlands?
Helt klart! Vi vill både jag och M, men det är itne så lätt att hitta något jobb (sen har jag ju varit utbytesstudent i Kansas också)

23. Vad vill du att Gud ska säga när du kommer till pärleporten?
Välkommen hit, dig känner vi väl till som tagit så väl hand om din familj och dina medmänniskor:)

24. Vilka fyra personer vill du ska svara på de här frågorna?
Milla, Emma, Mari och Jennika


Liten rapport från våra senaste aktiviteter

Nu var det ett tag sedan sist igen. Har försökt att publicera bilderna tidigare, men bloggen verkar ha varit angripen av sirap för bilderna gick inte att ladda upp. Nåja, nu är det funkis igen så nu kommer en liten rapport. Igår var jag iväg med pojkarna till ishallen för att de skulle få prova på sina nya skridskor. Det var mycket förväntasfulla barn jag hade med mig eftersom de aldrig stått på ett par skridskor förut. Jag hade inga större förväntningar på det hela och tänkte att jag nog ganska snart skulle få åka hem igen på grund av onda fötter och arga miner av att det var svårt att hålla balansen (framförallt Ludwig tänker jag på som har ett hett humör och vill kunna allt på en gång...). Men kors så fel jag hade. Efter några vurpor så lyckades de hålla balansen och åkte (ja inte så fort förstås) runt på isen utan att falla så mycket. Det fanns en "bock" som man kunde stöjda sig mot,men det gick faktist bättre utan det. Till och med Filip åkte runt utan att nöta ut byxbaken alltför mycket. En dryg halvtimme orkade de med innan fötterna värkte så att de fick ge upp. Men roligt tyckte de att det var, så det här kommer vi göra om. Nu måste bara jag skaffa mig ett par skridskor också så att jag kan vara med på isen. Den här gången var en granne och hennes barn med, så hon fick assistera ute på isen. Erik sov så gott i sin bilstol och gör han så även i fortsättningen så funkar det ju för mig att vara med och hjälpa till och inte bara titta på:)

Filip har inte fått koll på hur man hittar balansen än

20617-108

Hur tar man sig upp? "lälpa mej mamma"
20617-107

"titta mamma, mej åka läserfart"
Nu har han lärt sig att åka på isen:)
20617-106

William fattade galoppen fort och var riktigt duktig på att åka
20617-105

Några vurpor hann Ludwig med innan han fick fart på skridskorna...
20617-104

Men när han väl kommit upp så gick det som en dans...
20617-103

Hela grabbligan. Filip, William, Jakob, Oskar och Ludwig har kul på isen.
20617-102


Här kommer ett par bilder på vår spexar Ludwig . Han gillar ju att klä ut sig och nu fick han tag på ett par solbrillor som M tänkt kasta bort. Men här får inget slängas utan allt tas tillvara. Hur cool kan man se ut :)
20617-10120617-100


Helgen som var bestämde vi oss för att vi skulle lägga alla måsten åt sidan och bara göra kul saker med barnen. Så på lördagen bokade vi in badhuset på förmiddagen. Efter det fick de äta på Max och därefter skulle vi bowla. Badhuset har vi ju varit på många gånger, men bowling var första gången. Vi berättade itne för barnen i förväg vad vi planerat, utan sa bara att vi skulle ha en riktigt rolig dag. Barnen var så spända så de kunde knappt somna på fredagskvällen *s*

Jag får ju fortfarande inte bada, så Erik och jag roade oss själva med att äta (ja, Erik i alla fall) och att ta kort på resten av familjen. Lite roligt faktist för det blir ju sällan bilder från badhuset annars.

Är man själv med tre grabbar så är det skönt att ha västarna på dem som en säkerhet.
20617-99

Lilla rutschkanan är en barnmagnet:)
20617-98

Runt ön i mitten är det strömt och jättekul att åka runt på "flytgrodor"
20617-97

Filip håller sig lite längre upp eftersom han måste skynda sig att krama och pussa på Erik med jämna mellanrum.
20617-96

William gör en berömd "kungahälsning" innan han klättrar upp i rutschkanan. Och en liten kommentar angående läkaren på sjukhuset som tyckte att våra barn var i riskzonen för övervikt och diabetes (utan att ha sett dem), ser det ut som om Wiliam har många kilon för mycket?!
20617-95

Magnus och Filip åker stora röret tillsammans.
20617-94

Efter en hamburgerlunch så var det då dags för bowling. En aktivitet som båda föräldrarna tycker är kul, så vi hoppades att även barnen skulle gilla det. Det finns ju här i Boden, är itne så dyrt och alla kan tycka det är roligt så vi hoppades att det skulle bli en hit.

William fick äran att börja spela medan M visar Filip och Ludwig var kloten kommer upp igen.
20617-93

Tre grabbar som fundersamt ser hur käglorna faller och maskinen "sopar undan" dem och sätter ner nya:)
20617-92

Bodens garanterat yngste bowlare! Ja, då menar jag förstås inte mig, utan ser ni Eriks lilla huvud sticka upp i bärsjalen:) Han var så nöjd och glad att få vara med. Vi fick rätt många kommentarer kan jag lova:)
20617-91

Så här glad blir man om man får ner alla käglorna!
20617-90

M visar Ludwig hur man ska hålla klotet. Fast det var lite för stort så han fick hålla med båda händerna istället.
20617-89

Ludwig tyckte det var superkul och duktig var han dessutom. Det var till och med så att de som jobbade i bowlinghallen kommenterade att de tyckte han var duktig. Han utklassade sina bröder i alla fall genom att få flera spärrar och en strike.
20617-88


Filip körde en lite annorlunda stil när han bowlade. Han fick lägga ner klotet och knuffa på det framåt eftersom han inte orkade hålla det och då tog det ju lite längre tid för klotet att nå käglorna, så varför stå och vänta när man kan ligga....
20617-87

Men den taktiken verkar ju funka bra också, inte många käglor står...
20617-86

Mitt i prick!
20617-85

Och så ett bildbevis på hur det gick. M vann, jag kom två och så Ludwig på en klar tredjeplats. Inte illa för en fyraåring att få en serie på över hundra tycker jag:) Det här var superkul för oss allihopa så det kommer vi absout att göra om! Sen att vi roade en hel del andra är ju bara en bonus:) Många kommentarer och leenden fick vi om att vi var där med våra små grabbar och att de är så spexiga *s*
20617-84

Svammelmaja är igång igen....

Har väl inte så mycket att berätta egentligen, men lite svammel ska jag väl kunna få till:) Dagarna rinner iväg och vi försöker hitta rutiner, fast Erik kör sitt eget race, så vi anpassar oss rätt mycket efter honom fortfarande. Lillpluppen har som favorit hobby att äta och gör så ungefär med två timmars mellanrum, ibland lite längre om han sover riktigt gott. Och sova gott det gör han om han får ligga mage mot mage med mamman eller åka runt i bärsjalen. Jag är så nöjd med den nya fina bärsjalen. Den är ju i trikå och därför smidigare och mindre bylsig...både jag och Erik gillar den skarpt:) Idag har jag bakat morotsbröd och samtidigt gjort kycklingkalops och då med Erik i bärsjalen. Vad hade jag gjort med en arg bebis annars?

Jag försöker säga till grabbarna att de inte ska vara så mycket uppe i ansiktet på Erik utan hellre får krama honom och pussa honom på magen och så vidare, så i morse vaknade jag av att Filip (som som vanligt kommit över till våran säng på natten) "mamma,mej inte pussa bejbis på huvet, mej pussa Elik på lyggen" (om nu någon inte förstår så sa han alltså att han inte skulle pussa bebisen på huvudet utan pussa Erik på ryggen). Lilla gosungen, han är så söt mot Erik och vill hela tiden hjälpa till. Han satt även imorse och räknade upp alla han älskade och till slut så vart han tyst, funderade lite och säger sedan "äh, mamma, mej älska alla" *s*. Visst är han för go´!

Idag har vi haft en sammandrabbning jag och grabbarna. De bestämde sig för att bygga alla pussel de hittade som en lång gång i hela hallen. Helt ok tyckte jag, tom bra för då ser man ju att alla bitar finns :) Men sedan kom det ett mindre bra moment då de bestämde sig för att först springa race på "pusselgången" och sedan riva allt, blanda ihop och kasta runt. Jag hade dessutom bett dem tidigare att när de var klara lägga ihop alla pussel i kartongerna igen, så glad blev jag ju inte. Jag förklarade att jag tyckte det var jättetråkigt att de gjorde så och att de inte var mer rädd om sina saker. Så en lämplig tankeställare tyckte jag var att samla ihop pusslen och lägga undan dem på kontoret så att de får vara utan dem ett tag. Sagt och gjort, jag tog en sopsäck och samlade ihop alla kartonger. Lite livat blev det först men sen säger WIlliam "äh, de slängs ju inte i soptunnan utan hamnar bara i förrådet, och där är det ju inte någon som kan ta dem". Får väl skratta lite åt det så här, för snacka om att den sk tankeställaren föll platt.....

Jag hann inte skriva något mer i går kväll så jag fortsätter lite grand idag. Killarna har pysslat på morgonen med det paket som tomten kom med till Filip. En stor låda med skumgummistämplar, penslar,rollerpenslar, färg och papper. Det var populärt kan jag lova. Dessutom var Erik så väluppfostrad så han sov sig igenom det hela ;-D Nog för att det hade gått ändå, men lite enklare är det allt när man kan ha båda armarna fria och slippa oroa sig för att få färg över Erik i bärsjalen*s*

Nu ska jag snart åka ner på stan och hämta en ny väghyvel åt William (den han fick i julklapp var trasig och nu har de skickat en ny) och så ska jag köpa en skumgummiboll och ta in fotbollsmålen så att grabbarna kan spela fotboll i hallen.

Imorgon ska M åka på badhuset på förmiddagen med barnen och sedan ska vi direkt efter lunchen åka och bowla med dem. Ska bli spännande att se om de tycker det är roligt. Föräldrarna tycker i alla fall att det är skoj :)

Nej, nu ska jag gå och tanka lilleman igen.
Ha en bra dag
Kram

Idag damp det ner ännu ett paket :)

Idag damp det ned ett paket till Erik ifrån den kära sekten:) Jag blir så rörd av att ni tänker på oss och tog er tid att fixa en present till våran fjärde kung*ler* Jag/vi tackar så mycket och lägger genast in bildbevis (eftersom kläderna satt perfekt redan nu) på Bodens snyggaste pudding *s*
Kram och stort tack!!!

20617-7920617-78

Välkommen in till oss....

Idag har vi haft besök av tidningen. Vi ska vara med i ett "hemma hos" reportage och då blev jag inspirerad och tänkte att ni kanske var nyfikna på hur vi har det. Så välkommen in till oss....

Vi börjar i hallen där även husets djur tycker om att sova på bänken som M gjort.
20617-72

På höger sida om hallen ligger vår lilla gästtoalett, eller egentligen fungerar den mest som mitt och Eriks lilla krypin :). Jag avskyr tapeten därinne, men Erik verkar gilla den, så vi väntara väl att renovera den tills skötbordet ryker.
20617-80

På v'änster sida ligger vårt sovrum; inte så mycket att kommentera, förutom att högt upp på önskelistan står nytt golv hit. Men förhoppningsvis så fixar vi det innom en ganska snar framtid.
20617-6820617-67

Vi har delat av vårt sovrum eftersom det var ett jättelångt rum och i huset fanns inget förråd, så dörren går till ett förråd och Eriks framtida rum (funkar ju att göra om det så eftersom det finns fönster där inne). Men vad är det som gömmer sig högt upp bland väskor och kartonger?
20617-73

Svänger man höger när man gått igenom hallen kommer man till vårat kök. Har ju visat lite bilder tidigare, men här är några nya.Glömde dock tyvärr att slå på spotlightsen under köksskåpen, så ni får väl föreställa er lite mjukt ljus ner på valnötsbänken:)
20617-7620617-75

En liten närbild på fotoväggen vi har på väggen in mot köket. Svartvita bilder från M's resor till NY. Ursäkta bilixten mitt i...
20617-74

Till vänster om köket kommer man in i vardgsrummet
20617-6420617-63

Snett framför köket ligger vår tvättstuga som är alldeles för liten egentligen och för det mesta är det fullt med tvätt där inne. Tvättmaskinen får jobba hårt i de här familjen *s*. Torktumlaren köpte vi förra julen och nu förstår jag inte hur jag klarat mig utan en förut.
20617-81

Fortsätter man rakt fram från hallen kommer man till Ludwigs rum med myssängen som M gjort. Även borgen som står pågolvet har M snickrat. Perfekt när det är rejält gjort och dessutom så stort så att de kan sitta i den och leka.
20617-71

Till vänster om hans rum ligger Filips.
20617-7020617-69

Bredvid Filips rum ligger kontoret, men där vägrar jag faktiskt att fotografera för det är sådant kaos (vilket väl alla vet att jag har svårt med) och dessutom har M så mycket jobbsaker där så han ville itne ha det på bild.

Längst ner i korridoren  finns Williams rum. Kanske det märks att han är otroligt intresserad av dinosaurier och rymden...
20617-8320617-82 0

Sen är det bara den stora toaletten med dusch kvar att visa, om det nu är av intresse. Vi har även bastu inne på den toaletten, men den har jag inte fotat.
20617-66
20617-65

Ja, nu vet ni lite mer hur vi har det hemma hos oss:). Idag var det väl lite extra städat, men jag har ju som sagt ganska svårt för oreda, så jag försöker hålla efter någorlunda. Naturligtvis får barnen leka fritt på sina rum, men vårat sovrum och vardgsrummet är leksaksfria zoner.Hallen utanför deras rum (korridoren) funkar perfekt som löpbana, bilbanan osv *s* Ibland önskar jag att jag kunde släppa efter lite mer, men jag jobbar på det och bara det att jag numer bara stryker det absolut nödvändigaste är stora framsteg för mig *s*. Om inte annat så blir jag tvingad att släppa lite mer och mer, för fyra barn ger mindre och midre tid för städ och plock....hm...kanske man skulle skaffa ännu fler ;-D
Kram och tack för titten.

Fem veckor gammal reklampelare....

Märks det kanske att mamman är svag för Katvig *s*. Dressen hade han när han åkte hem från bb och lakanssetet kunde jag tillslut inte motstå. Jag vet inte hur många gånger jag kikat på det ute på nätet innan jag slog till. Tyckte egentligen det var lite dyrt, men vad gör man inte för att barnen ska få ha det fint ;-D

20617-77

RSS 2.0