Grattis lillhjärtat!

Idag har vårat yrväder varit hos oss i två år! Helt otroligt vad tiden faktiskt rusar fram. Han är vildare än tåget och hans påhittighet har inga gränser alls och inget är omöjligt. Pratar konstant och lär man sig bara att han oftast lämnar första bokstaven, eller ja ok, ibland halva ordet, så fattar man mycket av vad han surrar om :) Favoritpresenterna idag när papperen revs av paketen i rasande fart var en stoooor lastbil med tippflak och så "pinky pie" en stor  rosa ponny som pratar. Lastbilen har fått jobba hårt idag och "pinky pie" har fått mååånga pussar :) En bild på en mindre samarbetsvillig modell i sina nya kläder.


Försök med studioutrustning...

Här är mina första trevande försök med en riktig bakgrund och blixtar... Ni får gärna tycka till. Har dock lagt ner minimalt med jobb i photoshop så jag vet att det går att göra mer. Är tex medveten om att det är blåstick i bakgrunden.
Jag har fått i uppdrag att fota några familjer före jul och är därför mest nyfiken på om bilderna är tillräckligt ok för det ändamålet...


RSS 2.0