Ludwig 4 år!

Ludwig 4 år!

Behöver jag ens påpeka att jubilaren vart mycket glad och nöjd när han fick se sin födelsedagstårta. Han hade ju önskat sig en jordgubbstårta, men eftersom det var svårt att hitta jordgubbar så blev det så här istället. Vi gjorde tårtan själva och så fick vi köpa själva bilden av konditoriet här i stan. Tror att han tyckte bättre om detta än jordgubbarna*ler*.

20617-19

Ludwig blåser ut ljusen på tårtan med lite hjälp av Filip. Gästerna åt så att de höll på att spricka av tårtan. Tror nog inte att det berodde så mycket på att den var god, utan snarare att det vart nästan slagsmål om hur man skulle kunna lägga beslag på spindelmannens ögon, hand osv...och då var det ju bäst att skynda sig att äta så man kunde ta mera ;-D

20617-21

Jubilaren själv. Långhårig och med lagom mycket tårta runt munnen.

20617-25

Storebror William drar till med sin typiska "kameramin". Även han med lite för mycket hår och spindelmannen runt munnen:)

20617-20

Och så busungen himself *s* Alltid bus i blicken och för tillfället mycket nöjd efter rätt mycket tårta. Behöver jag tillägga att även lillebror behöver ett varv med saxen...

20617-22

Dagen efter barnkalaset så var det dags för våra paket, eftersom det faktiskt var då han fyllde år. Han väckte oss tidigt och påpekade att om man fyller år så får man väl paket? Vi insåg att det inte var någon mening att försöka somna om, utan han fick komma till våran säng och öppna paket. Denna gång vart det mycket riddarsaker, för det hade han önskat sig. Riddare till borgen som M byggt (ja, denär inte riktigt klar än och sen ska den målas, men den går att leka med ändå), utklädningskläder och hjälm och svärd. Dessutom fick han en Turtle och ett Björnes magasin spel. Men jag tror att alla tre grabbarna tyckte det var minst lika spännande som Ludwig:)

20617-23

Inte världens bästa bild, men vad gör det när det är världens snyggaste riddare:)

20617-24

Man skulle ju kunna tro att Ludwig borde däckat först efter alla uppvaktning han fått, men igår till Bolibompa så tog tröttheten ut sin rätt hos Filip. Tur att man har en varm och go' storebror som kudde *ler*

Tror att Ludwig haft ett härligt födelsedagsfirande. Fest i dagarna tre kan väl inte vara annat än bra:) På lördagen var ju farmor, farfar, faster Lisbeth, Patrik och idolkusinerna Timmy och Pontus här på middag. Då fick han målarbok, vantar, spidermansockar, spidermandräkt, jättefina riddare, ett spel och så pengar. Till middag hade vi grillat kyckling och gjort potatisgratäng och en sallad med avocado, cocktailtomater, ruccola, pinjenötter och fetaost *mums*. Och snälla kusin Timmy satt snällt och spelade det nya spelet med grabbarna och byggde lego. Han är verkligen en idol i grabbarnas ögon :)

På söndagen var det dags för barnkalas och det vart också lyckat. Förutom att två av barnen som skulle kommit dök inte upp. Lite konstigt att man inte meddelar om man får förhiner tycker jag. Nåja, det  vart sju barn med våra och det räckter bra tycker jag:) Är imponerad av att så små barn kan lyckas riva ut så mycket på så kort tid..eller ja, de hade ju några timmar på sig, men ändå. Huset såg ut som det drabbats av en tornado!  Ja,det kanske är bra övning för mig som fortfarande jobbar hårt med att släppa på ordningen här hemma ;-D Av sina vänner fick han spindelmannentröja och playmobile riddare. Alla verkade då nöjda och glada och efter tre timmar ville de gå ut och fortsätta leka i snön. Rätt skönt, för då fick vi vuxna vila öronen lite och hinna prata lite med varandra också.

Så igår, måndag, när han egentligen fyller år så fick han våra paket. Vi hade bestämt att han inte skulle få våra paket innan, så han fick bli firad ytterligare en dag, något han inte verkade ha alltför mycket emot:) Det blev paket öppning i våran säng innan det var dags att åka till öppna förskolan. Han var mycket spänd över att det skulle sjungas för honom på samlingen och att han skulle få bjuda på glass. Resten av dagen var ganska normal och när kvällen kom vara vi alla rätt slitna. Jag skulle vila en stund på soffan innan middagen och lyckades inte komma upp därifrån själv. Varenda fog skrek nej och jag kunde vare sig böja benen eller sätta mig  upp. Tur att M var hemma! Men det blir väl lätt så när man igonorerar kroppens signaler och bara kör på ändå...kunde ju inte skippa allt vad kalas heter för att min kropp beter sig helt galet.
Nej, nu ska jag gå och bygga tågbana med grabbarna istället för att sitta här.
Kram!!


Kommentarer
Postat av: Britta

Mmmm så är det om man inte lyssnar på sin kropp. Vilka jättesöta killar du har. Tycker inte det gör något att de är långhåriga med de där söta lockarna som Ludvig har.

Stor kram!

2006-10-24 @ 11:15:44
URL: http://utterb.spaces.live.com/
Postat av: Humla

:-) Goa goa guldkillarna... världens sötaste riddare har fyllt år och Filip ser för härlig ut där han slocknat på storebror... gosisar! :-)

2006-10-24 @ 20:47:11
URL: http://www.mammahumla.blogg.se
Postat av: Hillary

http://yandex.ru

2007-01-04 @ 20:55:28
URL: http://zaido.net
Postat av: Fdfaaf

Buy cialis online

2007-01-05 @ 18:45:10
URL: http://buy-soma-online.tripod.com
Postat av: Fdfaaf

Buy soma online

2007-01-07 @ 21:01:39
URL: http://buy-soma-online.tripod.com
Postat av: Katrina,Katrina

Hi! Nice site!

2007-02-22 @ 08:42:57
Postat av: Katrina,Katrina

Exelent! Good work! Would you please also visit my site?
[@../doorway/blogspot/tr3.txt||10||p-11||3||

2007-02-24 @ 22:27:42
Postat av: Shirley,Shirley


This is a wonderful page for everyone! Please also visit my site:

2007-03-13 @ 07:38:41
Postat av: Shirley,Shirley


This is a wonderful page for everyone! Please also visit my site:

2007-03-13 @ 07:38:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0