Stoppa pressarna!

vi har en till tandlös "gubbe" här i huset :) Ludwigs tand har varit lös ett bra tag och trots att han pillat massor på den så har den envist suttit kvar; men så idag på öppna förskolan så fick han ta ett äpple till fika (det fanns inget annat som det inte var mjölk i) och helt plötsligt så satt tanden i äpplet istället för i munnen: Stoltare kille fick man leta efter; jag tror han blev minst en halv meter längre: En liten pojke som satt bredvid blev alldeles förskräck över blodet och tanden i äpplet; så Sudden lade armen om honom och förklarade " du behöver inte vara orolig; det är bara jag som snart ska börja på sexårs" *s*

20617-301

En annan sak som gör att han helt plötsligt blivit så stor är att storebrors skrivlust har smittat av sig.Han ligger inne på sitt rum på kvällarna och försöker ljuda ord och sedan skriva dem. Han har inte alls varit speciellt intresserad förut, men nu har det vänt ordentligt och jag är faktiskt imponerad av att han får till en hel del ord. Fortsätter det i den här takten så kommer lillsudden snart att kunna både läsa och skriva.

Kommentarer
Postat av: Elin

Åh redan tappat en tand! Oj känns långt borta här:)
Vad fin bild på L, så söt så:) Kram till er från oss i Skåne, utan snö!

2008-01-29 @ 18:24:48
URL: http://ellan.blogg.se
Postat av: cia

Men vilken härlig bild på en sån stolt kille! Underbar kommentar till dagiskompisen också! :D Spännande med skrivlusten också. :)
Kram!

2008-01-29 @ 18:30:02
URL: http://cia242.wordpress.com/
Postat av: Cecilia

Wow - tandlös redan...:) Då blir man ju riktigt stor när tänderna börjar lossna. Förstår kommentaren till bordkompisen, ingen fara här - bara sexårs som närmar sig...hihi

Kul när ord och bokstäver börjar lossna också. Här har vi två små som är superintresserade av bokstäver och siffror...skojigt att se dem vara igång.

kram kram

2008-01-29 @ 18:42:20
URL: http://sisselaj.blogg.se
Postat av: MiaMaria

Viket härligt foto på en superstolt kille :) Jättegulligt att trösta när kompisen blev rädd också.

*kram*

2008-01-29 @ 19:15:17
URL: http://sarnhammar.se
Postat av: Nina

Halloj! vilken helfestlig bild på eran "stora" kille.. och kanonbra kommentar :D

kram!

2008-01-29 @ 20:14:26
URL: http://nina.versiblog.se
Postat av: Humla

:-D vilken härlig glugg... och skön kommentar! Siri pratar mycket om att tappa tänder och att börja sexårs... det hör visst ihop. Hon pratade i telefon ikväll med sin bästa kompis innan flytten - hon hade just tappat två tänder och är lika gammal som våra!

Kram!

2008-01-29 @ 21:01:14
URL: http://mammahumla.blogg.se
Postat av: Britta

Åh, vilken fin glugg. Räknar med att det kommer att dröja länge här, men en kompis på dagis som är lika gammal (gick i samma föräldragrupp) har tappat ett par tänder iallafall har Olivia berättat.

Olivias storebror gick i trean innan de första tänderna ramlade ut och de har varit lika gamla när de fått sina första.

Jättefina bilder förstås!
Kramar!

2008-01-30 @ 08:05:33
URL: http://utterb.spaces.live.com/
Postat av: Béatrice Karjalainen

Härliga Sudden! Vilket fint kort på en härlig unge med glugg. Och vilken skön kommentar. Kul att han börjat intressera sig för läsandet/skrivnadet. Herman är fortfarande rätt så ointresserad.

2008-02-02 @ 15:19:34
URL: http://beastankar.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0