Bebisrapport och vinterbilder...

Måste ju lägga in lite bilder på vårt vackra vinterlandskap. Egentligen hade väl vinter kunnat vänta lite, den blir så rackarns lång annars, men nu är det här och man får se fördelarna. Det blir vackert, det blir ljust och barnen (och föräldrarna) kan ha massor av kul ute i snön:) Det som är värst är ju alla kläder som ska av och på. Lägger in en bild på den gigiantiska snögubben som M och William och Ludwig gjorde igår. Finns inte någon som missar att vi har den på våran gård *s*
20617-3520617-34
20617-33

Ett besök hos barnmorskan har jag hunnit med på morgonen också. Hon tyckte det hade hänt massor på en vecka och trodde nog att det börjar vara på gång! Jag har varit rätt orolig i helgen eftersom jag trott att bebsen legat på tvären. Har känt sparkar långt ut åt sidan nämligen, något som jag tycker borde vara omöjligt om bebis haft huvudet nedåt...borde ju nästan behöva bryta nacken för att klara av de akrobatkonsterna....men nejdå, nu har huvudet sjunkit ordentligt och är inte helt rörligt längre, så det är högst osannolikt att den ska trycka sig uppåt igen eller lägga sig åt fel hål. Skönt att höra, för jag vill gärna att den kommer med huvudet först. Nu håller vi bara en tumme att magsjukeutbrottet är klart för våran del så att bebis kan komma nu. Såg i tidningen att Piteå sjukhus har besöksförbud på grund av vinterkräksjukan. Jag hoppas verkligen inte att det blir så här, för då kommer William att bli sååå besviken. Han har ju som sagt ställt in sig på att få komma och kika i plastbaljan:) Men än så länge har det tydligen inte varit något utbrott här, så jag hoppas vi hinner få bebis innan det bryter ut
.
Nu ska jag gå och röra ihop en pannkakssmet, eftersom William tydligen beställt det till lunch.
Sen ska jag lägga mig och vila, för det har inte blivit så mycket sömn de senaste nätterna. Natten till igår så kräktes ju filip över hela mig och i natt så har Ludwig drömt om björnar och velat att jag skulle sitta och stryka honom över håret tills han somnade. Det tog någon timme och sedan kunde jag inte somna om.
Nåja,får sova lite nu i stället.
Ha en bra dag!
Stor kram!

Kommentarer
Postat av: MiaMaria

SÅ vintrigt härligt ni har det nu :) och så spännande att bebis snart är på utsidan :) Hoppas att du får en bra natt och hinner vila innan bebis kommer ut bara :)

*kram*

2006-11-13 @ 16:04:15
URL: http://sarnhammar.se
Postat av: Béatrice Karjalainen

Såg en lapp på Sandens VC att det just nu bara är papporna som får besöka på förlossningen/BB är det kanske pga vinterkräksjukan?

Hoppas det hinner försvinna innan det är dags för bebben i så fall. W måste ju få se lill*n i plastbaljan.

2006-11-13 @ 22:50:07
URL: http://beastankar.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0