Lite mer från oss...

Fredagen var ytterligare en otroligt vacker vårdag och vi var ju bara tvugna att vara ute i solen. Erik sov gott i vagnen medan jag och Filip roade oss med att skotta djupa gropar i snön. När Filip väl kom igång så var han en hejare på att skotta och tog i för kung och fosterland:)
20617-15820617-15720617-156

När vi väl tog oss in senare på eftermiddagen så fick Filip se en film medan jag bestämde mig för att dammsuga huset och få lite helgfint innan M skulle komma hem på kvällen. Filip tyckte att jag väsnades för mycket och drog iväg och hämtade ett par hörselkåpor som han sedan satt med i soffan. När jag dammsugit färdigt gick jag för att kolla Filip och Erik. Erik låg fortfarande hur glad som helst i sitt babygym, men Filip hade tuppat av i soffan...fortfarande med hörselkåporna på och med rosiga kinder efter all utelek-gosunge!
20617-159

Efter middagen fick vi ett samtal från farmor och farfar. De hade varit ute hela dagen. På morgonen hade de åkt ut med skoter till Degerträsk och grillat och pimplat. William älskar ju att fiska och överlycklig berättade han att han fått en stooor fisk. Farfar hade vägt den när de kom hem och det visade sig att det verkligen var en stor fisk- en abborre på ett kilo! När vi hämtade hem killarna idag så fick vi se den, och jag har då aldrig sett en så stor abborre förut. Vi lade min mobil bredvid när vi tog kort för att visa hur stor den faktiskt var. Lite stolt är jag allt över vår storfiskare:)
20617-153

En bild på Filip när han somnat på kvällen. Efter att han fått höra sin älskade (och obligatoriska) "Mamma Mu får ett sår" och ett stadigt tag i sin docka Emil (jo, Emil har en klänning på sig *s*) så tuppade han av. Han är alltid väldigt mån om att krama Emil för att han inte ska vara ledsen när det är dags att sova. När han kommer vandrande till vår säng på natten så är alltid Emil med :)
20617-160

På lördag förmiddag var vi iväg till Luleå för att fotografera Erik. Vi har hittat en fotograf där som tar så himla fina bilder. Det är en amerikansk fotograf och han har en hel del roliga ideer för hur man tar bilder. Inte så traditionella och vi tyckte det kunde vara kul att prova något nytt denna gång. Han kommer att fota Erik (och oss och syskonen) vid tre tillfällen;när Erik är 4,8 och 12 månader. Dessutom var han superbra med barn och Filip fick vara upp efter honom hela tiden utan att han blev irriterad. Vi försökte hålla undan honom först, men då sa han bara att det var helt ok och bad Filip hjälpa honom med saker hela tiden. Gissa om Filip var lycklig, han som är vår lilla hjälpreda hemma *s*. Lite höga förväntningar har vi ju nu, hoppas vi inte blir besvikna bara. Lägger in en bild på Filip med en "älgmössa" som fotografen provade på honom, samt en bild när fotografen försöker fånga Erik på bild (observera då benen på Filip bredvid så inser ni kanske hur tätt inpå han var hela tiden...)

20617-161
20617-154


Imorgon är det vardag igen. Alla grabbarna är hemma och M jobbar igen. Veckorna bara rasar iväg känner jag. Det går så himla fort, fast samtidigt gör det inget att vi går med stormsteg mot härlig vår och så småningom sommar - härligt!! Sen är det ju dags för min "inspirationskväll" på ABF imorgon kväll. Lite pirrigt är det allt, men kul ska det bli!
Nej, nu ska jag krypa ner i sängen tror jag eftersom jag misstänker att Erik och Filip tänker köra vidare på sina tidiga morgonvanor. Det lär bli väckning straxt efter fem *gäsp*. Fast ett stort leende och bebisprat, eller/och "hej mamma, älskar dig" gör ju att det finns värre sätt att vakna på :)
Kram och god natt!

Kommentarer
Postat av: Britta

Åh, vad fint du har det i bloggen. Spännande att se hur det går med bilderna. Låter som en superfotograf.

Stor kram från söder!

2007-03-30 @ 23:42:27
URL: http://spaces.msn.com/utterb/
Postat av: Therese

Mmm vad mycket mysig läsning och fina bilder det fanns här, var visst ett tag sen jag tittade in.
Grabbarna är riktiga ögongodis och vilken skön fotograf ni hittat.

Stora kramar

2007-03-31 @ 16:38:18
URL: http://therese.versiblog.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0