Konstnären William...

Konstnären William...
William och Ludwig satt och spelade Anki och Pytte i morse och efter en stund så ropade William att jag skulle komma och titta. William gillar att skriva alfabetet osv, men rita har väl varit lite sådär intressant. Men nu har det börjat lossna och det kommer mer och mer detaljer. Här har han ritat farfar med pipa och bakom är skoterpulkan med William och Ludwig i *ler*. Vi var ju uppe hos farmor och farfar i onsdags och då åkte farfar skoter med grabbarna och uppenbarligen så har det satt sina spår :-D. Var tvungen att ta kort på skärmen och lägga ut den här för jag tyckte den var så gullig!

Annars njuter jag av att vårt vardagsrum i helgen har fått byta skepnad. En ljus och _sliten_ ekstavsparkett och en gul tapet har bytts till varmvita väggar (mio mandel) och ett valnötsgolv. Jag är sååå nöjd, nu ska man bara försöka låta bli att titta på våra gamla tråkiga möbler och härda ut i ca 6 veckor innan våra nya möbler kommer :-) Tänk vad glad man kan bli av att få fixa lite...
Nu ska jag hoppa ner i sängen och imorgon är det nog öppna förskolan som vanligt. Och får barnen välja så blir det nog buss dit, eftersom de tycker det är mycket roligare än att åka bil.
Kram och godnatt!

Kommentarer
Postat av: Elin

Åh vad fint han har ritat W! Vad gulligt med pipan i munnen på farfar:)
Låter fint med ert nya vardagsrum, ska bli kul att se det på bild sedan. *ler*
Kram från mig.

2006-03-20 @ 08:49:41
URL: http://ellan.blogg.se
Postat av: Britta

Jättegullig bild. Den får du skriva datum på och spara.

Låter lyxigt med nyrenoverat vardagsrum. Tänk vad det gör med ett nytt golv (vårt bytte vi 2002 -känns helt nyligen). Hoppas du blir riktigt nöjd när allt är på plats.

Kramis!

2006-03-20 @ 21:47:43
URL: http://http://spaces.msn.com/utterb/
Postat av: Humla

Men åh vilken ljuvlig bild! Förstår precis din belåtenhet över vardagsrummets förvandling... här kör vi lightvarianten för golvet måste vi vänta med till i sommar... eftersom trossbotten osv. måste bytas också. :-/ men kul är det att fixa!

Kram!

2006-03-26 @ 19:22:50
URL: http://www.mammahumla.blogg.se
Postat av: Jessica

Hej !
Hittade din sida via aff...så jag kikade runt lite på eran fina hemsida och hamnade här :)

Hoppas att allt är bra.

Kram Jessica (Jessis)

2006-03-28 @ 16:54:45
URL: http://jezza.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0