Äntligen är Ludwigs säng klar!!!

20617-4    20617-6  20617-5  20617-6

Det har varit mycket jobb för pappa M att få färdigt sängen, men visst blev det fint?! Processen från en bild som jag sett till att sängen var klar var betydligt längre än vi trott....ursprungsplanen var att M skulle börja bygga den helgen som Ludwig fyllde år och att den skulle vara klar på söndagen (hans födelsedag). Med facit i hand kan vi bara skratta åt de planerna. Men fint blev det. Måste klappa M på huvudet och säga att jag tyckte han gjorde det väldigt bra. Luddis är ju en riktig myskille som gillar att gosa in sig i filtar och läsa böcker, så självklart skulle han ju ha en sådan här säng. Vet inte om det syns så bra ¨på bilderna men det är alltså en inbyggd säng (och garderob som M även byggd den från grunden), men rejäla förvaringslådor under och så är allt klätt med pärlspont och målat. M komäven på idén att göra en bokylla i fotänden så att Ludwig lätt kommer åt sina böcker och kan ha några av sina käraste ägodelar. Så är det en hel drös med kuddar, en mysig fleecepläd och så pricken över i:et....ett manchesterdraperi som går att dra för så att det blir riktigt mysigt!



Kommentarer
Postat av: Humla

Men åh så fin... helt fantastisk! Snacka om att alla kommer att mysa i hans säng. ;-)

Duktig pappa!!!

2005-11-14 @ 22:05:40
URL: http://mammahumla.blogg.se/
Postat av: Lena & Anton

Oj! Vad duktig M är *imponerad*, en sån himla fin säng var ju värd att vänta på......eller? :)

Vi kommer helt klart att ha västsveriges finaste dusch, den har vi väntat på i lite över ett år nu :)

KRAM!

2005-11-15 @ 07:35:37
Postat av: Malin med Elias

En sån skulle Elias älska!! Fina bilder från automaten också. Och du, tack för klappen på magen jag fick av Caya från dig! ;-)
Verkligen synd att du inte kunde vara med.

Kram!

2005-11-15 @ 10:34:50
Postat av: Åsa

Hej!

Vilken fin säng det blev. Jag vill bygga en likadan till min son. Hur gjorde ni förvaringen under? Är det lådor eller bara öppningsbara skåp?
Tacksam för svar via mail om du har lust och tid.

Mvh Åsa

2008-01-07 @ 10:19:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0